Wim Van den Driessche en Steven Roox vervoegen de cast


Gepost op 21 maart 2019 door Katrien Adriaens


Wim Van den Driessche en Steven Roox vervoegen de cast van Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street

Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street, alias Hans Peter Janssens, doet in mei de Rode Zaal van het Fakkeltheater aan. Hij doet dat in gezelschap van een rits illustere musicalnamen zoals Deborah De Ridder, An Lauwereins en Charlotte Campion. Aan dat indrukwekkende lijstje worden twee nieuwe namen toegevoegd: doorwinterde musicalgoeroe Wim Van den Driessche  neemt in deze productie namelijk de gedaante aan van hypocriete rechter Turpin. Steven Roox zal als stoere zeebonk Anthony Hope menige harten bekoren. 

De bloedbarbier komt naar het Fakkeltheater (Rode Zaal) vanaf vrijdag 10 mei. Een tot de verbeelding sprekend repertoirestuk van Sondheim, een Vlaamse topcast waarvan we binnenkort de complete cast bekend maken en een live band o.l.v. Pol Vanfleteren... Wees er dus op tijd bij.  

Een musical die resulteert in prachtige scenes.

Wim en Steven zijn ervan overtuigd dat de musical resulteert in prachtige scènes. De muziek van Sondheim zorgt voor mooie en intelligente muziek waar de toeschouwer heel laagdrempelig kan van genieten. De sfeer zit alvast goed tussen beide acteurs.