Deborah De Ridder en Charlotte Campion delen het podium als moeder en dochter


Gepost op 5 maart 2019 door Katrien Adriaens


Deborah De Ridder en Charlotte Campion delen het podium als moeder en dochter in Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street.

Deborah De Ridder en Charlotte Campion, bekend van heel wat in Vlaanderen geproduceerde musicals, zullen in Sweeney Todd, de bloedbarbier van Fleet Street (Pateeke vzw), op de planken staan als moeder en dochter. 

" Een grappig idee en een beetje de vrouwelijke variant van Sean Connery en Harrison Ford in Indiana Jones and the Last Crusade, want de beide grote musicalmadammen schelen in 't echt maar enkele jaren, en Deborah heeft toevallig nog maar een paar maand geleden haar eerste kindje op de wereld gezet. Maar dat is juist de magie van theater! "

Glenn Desmedt. Artistiek leider

De bloedbarbier komt naar het Fakkeltheater (Rode Zaal) vanaf vrijdag 10 mei. Een tot de verbeelding sprekend repertoirestuk van Sondheim, een Vlaamse topcast waarvan we binnenkort nog meer namen lossen en een live band o.l.v. Pol Vanfleteren... Wees er dus op tijd bij.


Beide rollen zijn zoals alles wat Stephen Sondheim ooit heeft geschreven, een grote uitdaging.

Deborah speelt Lucy, ooit de prachtige jonge vrouw van Sweeney Todd (Hans Peter Janssens), maar jaren later nog slechts een schim van zichzelf. Ze dwaalt door de straten van Londen, een half krankzinnige bedelares. Charlotte leent haar stem en haar présence aan Sweeney's dochter Johanna, een gevangene in het huis van de corrupte rechter die haar familie vernielde. 
Charlotte vertelt er iets meer over in volgende video.